WhatsApp

FIMES is een familie bedrijf opgericht door Mr Giuseppe Longoni in 1947. In de 80-er jaren heeft FIMES met velen Italiaanse designers gewerkt en is het uitvinder van een van de eerste modulaire systeem voor kledingkasten. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich gespecialiseerd op het gebieden van slapen. Denk hierbij aan slaapkamerkasten, bedden, slaapkamerdressoirs enzovoorts. Zo heeft het altijd goed gekeken naar de markt op verschillende trends en stijlen en veel aandacht gericht naar de dagelijkse behoefte van de klant. Zo heeft het Italiaanse familiebedrijf FIMES vele innovatieve en gloednieuwe ideeën op de markt gebracht met betrekking tot slaapkamers. Met oog op de klant zijn vrijwel alle producten binnen het assortiment van FIMES aan te passen op de behoefte van de klant, dit noemt men customizing oftewel, customize. 

FIMES houdt de huidige markt en trends goed in de gaten en probeert zo altijd met nieuwe en innovatieve ontwerpen te komen. Vandaar dat het bedrijf een groot scala aan producten heeft geschikt voor verschillende markten. 

Wij als Abitare Design for Living zijn de eerste officiële FIMES Concept Store van Nederland en exclusieve dealer. Bent u ook zo nieuwsgierig wat dit prachtige Italiaanse bedrijf u te bieden heeft op het gebieden van slapen? Kom dan langs in onze nieuwe en luxe interieur showroom in Geleen (Limburg), dicht bij de Belgische en Duitse grens en laat u verassen door het unieke aanbod aan slaapkamerkasten en bedden van FIMES.

FIMES Bookcase

FIMES Park Bed


Gratis verzending (NL & BE)
Binnen 14 dagen retourneren
Altijd de beste prijs
Gespreid & Achteraf betalen
Uitstekende klantenservice