WhatsApp

Kanizsa is een dynamisch evoluerende lid van de Steinhoff Group die actief zijn in vele delen van de wereld. Als de maker van meubilair, staat Kanizsa bekend om hun edele materialen en spannende uitstraling. Kanizsa Trend is bekend en beroemd in meer dan 30 landen.

Alle meubelen van Kanizsa zijn van een hoge kwaliteit en voldoen aan de drievoudige standaard van esthetiek, comfort en functie. Onze wereld beroemde ontwerpers nemen de principes van Feng Shui in aanmerking, dat wil zeggen meubels gemaakt van brede, grote oppervlak leersoorten met de kleinst mogelijke hoeveelheid van het stikken; met lage afmetingen geven u het gevoel van rust en veiligheid in huis.

De design bankstellen van Kanizsa, in Nederland beter bekend onder de naam “Designwerk” zijn bij ons in de showroom te bezichtigen. Hier helpen wij u graag met het adviseren in de juiste combinatie van kleuren en stof- en leersoorten om zo het bankstel te kiezen die het best bij u en uw interieur aansluit.

Bekijk hier alle modellen van Kanizsa.Enkele hardlopers binnen de collectie:

  • Denver; dit model bankstel is ontworpen voor grote woonkamers. De armleuningen zijn breed, de zit oppervlakten zijn enorm. Bovendien zijn de hoofdsteunen standaard verstelbaar.
  • Neo; Combineer! Dit gestoffeerde bankstel is een echt begrip. Neo is een moderne klassieker die u de keuze geeft. Of als een moderne loungebank of een eenvoudige love seat, Neo laat altijd zijn beste kant en laat u alle mogelijkheid.

                         


Gratis verzending (NL & BE)
Binnen 14 dagen retourneren
Altijd de beste prijs
Gespreid & Achteraf betalen
Uitstekende klantenservice