Officina barkruk - Magis

350,00 €
Farbe
Menge
Levertijd 5-10 werkdagen

De Officina barkruk ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec voor Magis. Allen zijn gemaakt uit een ijzeren frame, wat met de hand in de goede vorm geslagen word, en hierna met een poedercoating zijn geverfd.

SD2080GR.M
8058772362484
Ronan & Erwan Bouroullec
IJzer, Polypropyleen
37
45
65
Nee
Nee
Hoogte voetensteun: 27cm
Magis

De Officina barkruk ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec voor Magis. De Franse broers Ronan & Erwan zijn al jaren een begrip in de wereld van het design voor in huis en hebben al vaker succesvolle designs gemaakt voor Magis. Magis Design maakt al sinds 1976 Italiaans design en is daarmee, in tegenstelling tot veel traditionele Italiaanse design bureau's, een relatief jong bedrijf. Dit is ook terug te zien in de materialen die Magis graag gebruikt: in de collecties zie je veel staal en harde kunststof terug.

De barkrukken zijn ideaal voor aan de bar of aan een verhoogd keukenblad, voor lange, gezellige borrelavonden. Allen zijn gemaakt uit een ijzeren frame, wat met de hand in de goede vorm geslagen word, en hierna met een poedercoating zijn geverfd. Hierdoor krijgt het frame een bewerkte, ruwe afwerking De zitting is gemaakt van polypropyleen, versterkt met glasvezel, wat de stoel bruikbaar maakt voor buitenshuis. De kruk is ook verkrijgbaar met een donkergroene zitting of met een hoogte van 75cm. De barkrukken zijn ook verkrijgbaar met een gegalvaniseerd frame.

- Industrieel design.
- Ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec.
- Gemaakt van ijzer en kunststof.
- Ook verkrijgbaar met gegalvaniseerd frame.
- Tevens beschikbaar in grotere uitvoering.
- Te gebruiken buitenshuis.