WhatsApp
cart9 0 Winkelwagen
3 Account
4 Info

Pato stoel hout - Fredericia

Het gebruik van natuurlijke materialen en simpele lijnen maken deze stoel een aanwinst voor ieder interieur. Perfecte stoel voor aan de eettafel maar past ook goed in uw werkkamer.

Farbe
310,00 €
Bruttopreis
Menge
Levertijd 3-4 weken

Fredericia
View all products of Fredericia

Het gebruik van natuurlijke materialen en simpele lijnen maken deze stoel een aanwinst voor ieder interieur. Perfecte stoel voor aan de eettafel maar past ook goed in uw werkkamer. Door een ruim aanbod aan stofferingen en kleuren kunt u de stoel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. De schuine randen en de rugleuning die licht mee veert zorgen tevens ook voor een optimaal zitcomfort

Deze stoel heeft een breedte van 44.8 centimeter breed en is 53 centimeter diep. De hoogte van de stoel is 77.5 centimeter en het zitvlak is op een hoogte van 46.5 centimeter. U heeft ook de optie om de stoel met kussens te bestellen wat het zitvlak iets hoger maakt. Het onderstel en de zitting kunnen in blank gelakt of zwartgelakt eiken uitgevoerd worden. Wat betreft het zitkussen heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod van kleuren en stofferingen.

Technische Daten

Materiaal
Hout
Diepte (cm)
53
Breedte (cm)
44,8
Hoogte (cm)
77,5
Hoogte zitting (cm)
46,5
Gestoffeerd
Nee
Buiten gebruik
Nee
Stapelbaar
Nee
Merk
Fredericia

Besondere Bestellnummern

Shopping Cart

Cart is empty

3

Suche

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

No account?
Create one here
4