Cyborg Stick stoel - Magis

629,00 €

Of betaal 3 x € 209.67 met in3, 0% rente!

Maak kennis met de nieuwe uitvoering van de design stoel Cyborg, genaamd STICK! Deze design stoel is ontworpen door de Nederlandse designer Marcel Wanders voor Magis.

Farbe: Schwarz
Menge
  • Weltweiter Versand
  • Zufriedene Kunden 8.9
  • Sichere Bezahling
  • Immer der beste Pries
Levertijd 3-15 werkdagen

In 2013 ontwierp Marcel Wanders voor het Italiaanse designlabel Magis een tweetal nieuwe versies van zijn stoel Cyborg. Dat oorspronkelijke ontwerp kenmerkte zich door de opbouw van de stoel en de combinatie van materialen. De zitting en het onderstel zijn van hoogwaardige kunststof en de ronde rugleuning, annex armleuning van een ander materiaal. Zo ook bij deze nieuwe uitvoering met de naam Cyborg Stick.

De rugleuning/armleuning van deze stoel is gemaakt van massief essenhout dat een klassieke, haast Scandinavische uitstraling heeft, hetgeen een bijzondere combinatie vormt met de hoogglans kunststof zitting en poten.

De Cyborg Stick is verkrijgbaar in twee kleurencombinaties, t.w. een witte zitting en onderstel met een blank gelakt essen rugleuning en een zwart hoogglans onderstel en zitting met een zwart gelakt essenhouten rugleuning.

Naast deze versie is er ook een gesloten versie verkrijgbaar die Cyborg Ply heet.

Marcel Wanders
Polycarbonaat, hout
53
58
78,5
46
72
Nee
Nee
Nee
Magis

Download

PDF Magis Cyborg Wood

Download (323.05KB)