WhatsApp

Deja-vu Stoel - Magis

508,00 €
Farbe
Menge
Levertijd 1-3 weken

De Déjà-vu Chair, ontworpen door Naoto Fukasawa voor Magis, is een prachtige stoel voor in ieder interieur. Naoto Fukasawa heeft als basis voor zijn ontwerp de klassieke stoel genomen waardoor er in beginsel een herkenbare stoel is ontstaan, alleen dan mooier en in een nieuwer jasje! Erg leuk!

SD834
Naoto Fukasawa
Aluminium, ABS
44
40
79
46
Nee
Nee
Nee
Magis

Download

PDF Magis Déjà-vu

Download (227.32k)

De Magis Déjà-vu Chair is ontworpen door Naoto Fukasawa. De Déjà-vu Chair is een ideale stoel om lekker lang en ontspannen aan de eet- of tuintafel te zitten. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar van de Déjà-vu Chair. 

Zo is er een variant geheel in aluminium verkrijgbaar, deze is geschikt voor buiten en is te bestellen in het zwart of wit. 

Ook is er een Déjà-vu Chair volledig van gepolijst aluminium (niet geschikt voor buiten). 

Tot slot is er nog een variant met een aluminium onderstel en een ABS of houten rugleuning (niet geschikt voor buiten). De rugleuningen van ABS zijn verkrijgbaar in het wit of zwart en de houten variant is er ook in twee kleuren: oak en oak wengé. 

Naast deze mogelijkheden is er ook een Déjà-vu Chair verkrijgbaar die ook geschikt is voor gebruik buiten. Ook deze uitvoering van de Déjà-vu Chair is te vinden bij Abitare Design for Living.