Bolt kroonluchter - Tonone

2.495,00 €

Of betaal 3 x € 831.67 met in3, 0% rente!

Dit ontwerp geeft een moderne draai aan de traditionele kroonluchter. De kroonluchter bestaat uit zes armen met kappen gemaakt van gepoedercoat staal. Deze zijn verstelbaar met de bijgeleverde wingnut. 

Farbe: Schwarz
Menge
  • Weltweiter Versand
  • Zufriedene Kunden 8.9
  • Sichere Bezahling
  • Immer der beste Pries
Levertijd 2-3 weken

Dit ontwerp geeft een moderne draai aan de traditionele kroonluchter. De kroonluchter bestaat uit zes armen met kappen gemaakt van gepoedercoat staal. Deze zijn verstelbaar met de bijgeleverde wingnut. Deze vormt heeft naast de functionele toepassing ook een toegevoegde waarde voor de uitstraling De hoogte van de lamp is ook verstelbaar. Door deze aanpassingsmogelijkheden past hij in bijna ieder interieur. Dat de lampenkappen van onder open zijn maakt voor een mooi contrast tussen licht en schaduw. U kunt kiezen uit 8 verschillende kleuren: Smokey Black, Pure White, Lightning White, Ash Grey, Midnight Grey, Flux Green, Thunder Blue en Striking Orange. 

 

De armen hebben een lengte van 29 centimeter en de lampenkappen zijn 15 centimeter breed. De diameter van de kroonluchter is 120 centimeter. De hoogte is verstelbaar. De maximale sterkte voor de lamp is 60 Watt bij een voltage tussen 200-240 V. Gebruik van een LED-lamp is ook mogelijk. De stroomkabel heeft een lengte van 3 meter

Anton de Groof
Metaal
Ø 120
Ø 120
300 snoerlengte
Nee
Ja
Ja
E27 42W halogeen (inclusief)
Ja
Tonone