Ace Sofa Leer - Normann Copenhagen

2.350,00 €

Of betaal 3 x € 783.33 met in3, 0% rente!

De Normann Copenhagen Ace Sofa Bank is ontworpen door Hans Hornemann. Hij ontwierp deze prachtige bank met een duidelijk doel voor ogen: de bank moet zowel stijlvol als comfortabel zijn als flat-packed.

Farbe: Braun
Menge
  • Weltweiter Versand
  • Zufriedene Kunden 8.9
  • Sichere Bezahling
  • Immer der beste Pries
Levertijd 2-4 weken

De Normann Copenhagen Ace Sofa Bank is ontworpen door Hans Hornemann. Hij ontwierp deze prachtige bank met een duidelijk doel voor ogen: de bank moet zowel stijlvol als comfortabel zijn als flat-packed. Een hele uitdaging, want steeds meer merken proberen flat-packed topdesign te ontwerpen, maar dat blijkt geen eenvoudige opgave. Het idee van flat-packed is namelijk dat meubels gemakkelijk te (de)monteren zijn, zodat verhuizen een eitje wordt. Hans Hornemann is er wel in geslaagd om een bank te ontwerpen die volledig flat-packed is en ook nog eens uitblinkt in design en comfort. De Ace Sofa Bank nodigt hierdoor echt uit om even lekker te gaan zitten en helemaal tot rust te komen!

U zet de Ace Sofa in luttele minuten in elkaar, zonder gedoe met schroeven en gereedschap. Handig, want nu kan het ontspannen nog eerder beginnen! U kunt de bank bestellen in twee stofsoorten, velours en nist. Nist is een combinatie van linnen en wol, wat het materiaal een moderne uitstraling geeft. De uitstraling van velours daarentegen is heel luxueus, omdat de stof heel zacht aanvoelt. Beide stoffen zijn verkrijgbaar in vijf uiteenlopende kleuren. De poten van de stoffen uitvoering zijn gemaakt van berkenhout, gelakt in de kleur van de stof. De Ace Sofa Bank is tevens verkrijgbaar in zwart en bruin leer. De bruinleren fauteuil heeft naturel gelakte eikenhouten poten, de eikenhouten poten van de zwartleren fauteuil zijn zwart geverfd.

De zithoogte van de bank bedraagt 41 centimeter. Ace is 145 centimeter breed, 81 centimeter hoog en 75 centimeter diep. Deze bank maakt deel uit van de Ace collectie, die Hans Hornemann voor Normann Copenhagen heeft ontworpen. De collectie bestaat naast de bank uit een fauteuil, een eetkamerstoel en een voetenbank. Elk ontwerp heeft dezelfde kenmerkende vormgeving en is voorzien van subliem zitcomfort. En uiteraard zijn ook deze meubels flat-packed. 

Hans Hornemann
Hout, leer
75
145
81
41
Ja
Normann Copenhagen