Pato fineer stoel hout - Fredericia

310.00

Of betaal 3 x € 103.33 met in3, 0% rente!

Het gebruik van natuurlijke materialen en simpele lijnen maken deze stoel een aanwinst voor ieder interieur. Perfecte stoel voor aan de eettafel maar past ook goed in uw werkkamer.

Color: Naturel
Quantity
  • Worldwide shipping
  • Satisfied customers 8.9 average
  • Secure & trusted payments
  • Always the best price
Levertijd 3-4 weken

Het gebruik van natuurlijke materialen en simpele lijnen maken deze stoel een aanwinst voor ieder interieur. Perfecte stoel voor aan de eettafel maar past ook goed in uw werkkamer. Door een ruim aanbod aan stofferingen en kleuren kunt u de stoel aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren. De schuine randen en de rugleuning die licht mee veert zorgen tevens ook voor een optimaal zitcomfort


Deze stoel heeft een breedte van 44.8 centimeter breed en is 53 centimeter diep. De hoogte van de stoel is 77.5 centimeter en het zitvlak is op een hoogte van 46.5 centimeter. U heeft ook de optie om de stoel met kussens te bestellen wat het zitvlak iets hoger maakt. Het onderstel en de zitting kunnen in blank gelakt of zwartgelakt eiken uitgevoerd worden. Wat betreft het zitkussen heeft u de keuze uit een zeer ruim aanbod van kleuren en stofferingen.

Hout
53
44,8
77,5
46,5
Nee
Nee
Nee
Fredericia