Cyborg Ply stoel - Magis

641.00

Of betaal 3 x € 213.67 met in3, 0% rente!

Maak kennis met de nieuwe uitvoering van de design stoel Cyborg, genaamd PLY! Deze design stoel is ontworpen door de Nederlandse designer Marcel Wanders voor Magis.

Color: White
Quantity
  • Worldwide shipping
  • Satisfied customers 8.9 average
  • Secure & trusted payments
  • Always the best price
Levertijd 3-15 werkdagen

In 2013 ontwierp Marcel Wanders voor het Italiaanse designlabel Magis een tweetal nieuwe versies van zijn stoel Cyborg. Dat oorspronkelijke ontwerp kenmerkte zich door de opbouw van de stoel en de combinatie van materialen. De zitting en het onderstel zijn van hoogwaardige kunststof en de ronde rugleuning, annex armleuning van een ander materiaal. Zo ook bij deze nieuwe uitvoering met de naam Cyborg Ply.

De rugleuning/armleuning van deze stoel is geheel dicht en is gemaakt van MDF van essenhout. Hierdoor onstaat een hoge, gastvrije houten schaal, die een bijzondere combinatie vormt met de hoogglans kunststof zitting en poten.

De Cyborg Ply is verkrijgbaar in twee kleurencombinaties, t.w. een witte zitting en onderstel met een blank gelakt essen rugleuning en een zwart hoogglans onderstel en zitting met een zwart gelakt essenhouten rugleuning.

Naast deze versie is er ook een versie met een opengewerkte rugleuning verkrijgbaar die Cyborg Stick heet.

Marcel Wanders
Polycarbonaat, hout
52,5
53,5
78
46
67
Nee
Nee
Nee
Magis

Download

PDF Magis Cyborg Wood

Download (323.05KB)