cart9 0 Winkelwagen
3 Account
Contact
4 Info

Serie 7 Monochrome vlinderstoel zwart - Fritz Hansen

Fritz Hansen Vlinderstoel (Serie 7™) gekleurd essen - monochroom is de nieuwste versie van de Vlinderstoel. De stoel is verkrijgbaar in gekleurd essen waarbij de houtnerf zichtbaar is. De stoel is verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: wit, zwart, Chevalier Orange en Trieste Blue.

Color
389.00
Tax included
Quantity
Levertijd 10-15 werkdagen

1070700-1
Fritz Hansen
View all products of Fritz Hansen

Fritz Hansen Vlinderstoel (Serie 7™) gekleurd essen - monochroom is de nieuwste versie van de Vlinderstoel. De stoel is verkrijgbaar in gekleurd essen waarbij de houtnerf zichtbaar is. De stoel is verkrijgbaar in vier nieuwe kleuren: wit, zwart, Chevalier Orange en Trieste Blue. Uniek aan deze stoel is dat het onderstel dezelfde kleur als de zitschaal heeft. Hierdoor komt het prachtige silhouet van deze stoel nog beter uit.

Serie 7™ Vlinderstoel is ontworpen in 1955 door Arne Jacobsen. De Vlinderstoel is ook wel bekend als de Fritz Hansen Serie 7™ stoel en is één van de meest herkenbare stoelen ter wereld.

Ook deze versie van de Fritz Hansen Serie 7™ stoel is makkelijk stapelbaar, licht van gewicht en goed verplaatsbaar. Voor de Vlinderstoel is tevens een handig transportkar verkrijgbaar om grote aantallen stoelen in een keer te kunnen vervoeren (voor twaalf tot veertig stoelen).


Data sheet

Designer
Arne Jacobsen
Materiaal
Hout, metaal
Diepte (cm)
52
Breedte (cm)
50
Hoogte (cm)
80,5
Hoogte zitting (cm)
46,5
Gestoffeerd
Nee
Buiten gebruik
Nee
Stapelbaar
Ja
Merk
Fritz Hansen

Specific References

Shopping Cart

Cart is empty

3

Search

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

No account?
Create one here
4