cart9 0 Winkelwagen
3 Account
Contact
4 Info

Sammen stoel - Fritz Hansen

De Fritz Hansen Sammen is de nieuwe, zachte en comfortabele stoel, die is ontworpen door Jaime Hayon. Het ontwerp is eenvoudig, open en vriendelijk en heeft daarom de naam Sammen gekregen, dat is Deens voor samenzijn.

Color
Choose frame color
799.00
Tax included
Quantity
Levertijd 2-3 weken

Oak-242
Fritz Hansen
View all products of Fritz Hansen

De Fritz Hansen Sammen is de nieuwe, zachte en comfortabele stoel, die is ontworpen door Jaime Hayon. Het ontwerp is eenvoudig, open en vriendelijk en heeft daarom de naam Sammen gekregen, dat is Deens voor samenzijn. Dat is precies wat dit ontwerp doet, de Fritz Hansen Sammen is ontworpen voor aan tafel comfortabel te eten en met vrienden te zitten.

De Sammen van Fritz Hansen is direct sympathiek, want het is een eerlijke, moderne en eenvoudige stoel en tevens een comfortabele stoel. Sammen plaatst je in de juiste gemoedstoestand, namelijk ontspannen. De warme uitstraling van de houten poten en de zachte, gewatteerde zitschaal maakt dat je Sammen omarmt tot een perfecte keuze voor je eetkamer, waar samenkomen een van de kernwaarde is.

De zitschaal is volledig gestoffeerd en leverbaar in 6 verschillende kleuren. Deze is bevestigd op het zwart of naturel gelakte eikenhouten onderstel. Deze zachte en comfortabele eetkamerstoel is te ook te bestellen met armleuningen.

Data sheet

Designer
Jaime Hayon
Materiaal
Hout, stof
Diepte (cm)
58
Breedte (cm)
49
Hoogte (cm)
86
Hoogte zitting (cm)
45,5
Gestoffeerd
Ja
Buiten gebruik
Nee
Stapelbaar
Nee
Merk
Fritz Hansen

Specific References

Download

Productinformatie Sammen

Download (1.16M)

Shopping Cart

Cart is empty

3

Search

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

No account?
Create one here
4