cart9 0 Winkelwagen
3 Account
4 Info

Le Chien Savant kinderstoel - Magis Me Too

Le Chien Savant is een ontwerp van Philippe Starck. Dit designitem uit de collectie van de Magis Me Too collectie is zowel een stoel als bureau voor kinderen. 

Color
228.00
Tax included
Quantity
Levertijd 5-10 werkdagen

MT10000001
Magis Me Too
View all products of Magis Me Too

Topdesigner Philippe Starck ontwierp in 2013 deze combinatie van een stoel voor kinderen met een geïntegreerde schrijftafel voor het Italiaanse Magis, op basis van een idee van C. Bavaud. De naam is veelzeggend, Le Chien Savant, oftewel ‘de wijze Hond’

Zoals ieder ontwerp van Starck is ook deze stoel/tafel zeer ‘aaibaar’ en daardoor niet alleen een puur functioneel ontwerp maar ook een die vrolijkheid toevoegt aan de omgeving waarin hij wordt gebruikt. De vorm van het dier is non-descript, je kunt er een varken in zien of een hond, maar net zo goed een hert of rendier.

De zitpositie is uitgekiend met een stevige, licht gebogen rugleuning zodat het kind ook langere tijd geconcentreerd kan lezen schrijven, tekenen of knutselen.

Dit vrolijke ontwerp is vormgegeven in weersbestendige Polyethyleen zodat dit kindermeubel niet alleen binnen maar ook buiten gebruikt kan worden.

Met de Le Chien Savant haalt u voor de jongste generatie een bijzondere en vrolijke stoel in huis.

Data sheet

Designer
Philippe Starck
Materiaal
Polyethyleen
Diepte (cm)
79.5
Breedte (cm)
32,5
Hoogte (cm)
66
Hoogte zitting (cm)
30,5
Gestoffeerd
Nee
Buiten gebruik
Ja
Stapelbaar
Nee
Merk
Magis Me Too

Specific References

Shopping Cart

Cart is empty

3

Search

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

No account?
Create one here
4