cart9 0 Winkelwagen
3 Account
Contact
4 Info

Clear Mirror Spiegel Large - Notre Monde

De Clear Mirror Spiegel  van Dawn Sweitzer heeft een warme en luxueuze uitstraling.  Bij het maken van deze spiegel is ook gebruik gemaakt van een verouderingsproces. Dit proces heeft ervoor gezorgd dat het glas niet volledig helder is, wat een eigenzinnig en verweerd effect geeft.
Color
1,100.00
Tax included
Quantity
Levertijd 5-10 werkdagen

Notre Monde
View all products of Notre Monde

De Clear Mirror Spiegel  van Dawn Sweitzer heeft een warme en luxueuze uitstraling.  Bij het maken van deze spiegel is ook gebruik gemaakt van een verouderingsproces. Dit proces heeft ervoor gezorgd dat het glas niet volledig helder is, wat een eigenzinnig en verweerd effect geeft. Er is een harmonie tussen functionaliteit en kunstzinnigheid. De dunne metalen rand voegt ook een subtiele uitstraling mee aan de spiegel wat ervoor zorgt dat deze in elk soort interieur past. 

 

Van de spiegel zijn twee uitvoeringen beschikbaar: transparant en brons. Bij de transparante Clear Mirror Spiegel, is gebruik gemaakt van een licht verouderingsproces wat ervoor zorgt dat deze vrij helder van kleur. Bij de bronzen spiegel is gebruik gemaakt van een intensiever verouderingsproces wat ervoor zorgt dat deze een meer donkere uitstraling geeft. Naast de kleur kunt uit voor de spiegels ook kiezen uit verschillende maten. De bronzen variant is beschikbaar in een brede en lange spiegel variant De brede spiegel is 153 centimeter hoog en 122 centimeter breed. De lange spiegel heeft een hoogte van 244 centimeter hoog en is 71 centimeter breed. Alle spiegels hebben een diepte van 3 centimeter. 

Data sheet

Designer
Dawn Sweitzer
Materiaal
Glas
Diepte (cm)
3
Breedte (cm)
71
Hoogte (cm)
244
Merk
Notre Monde

Specific References

Shopping Cart

Cart is empty

3

Search

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

No account?
Create one here
4