cart9 0 Winkelwagen
3 Account
Contact
4 Info

Clear Nesting bijzettafel set - Notre Monde

Deze drie bijzettafels hebben allemaal een verschillende hoogde, dit zorgt voor speelse tonen in uw interieur. De tafels zijn gemaakt van zwart gekleurd staal wat ze een industriële look geeft.
Color
869.00
Tax included
Quantity
Levertijd 5-10 werkdagen

Notre Monde
View all products of Notre Monde

Deze drie bijzettafels hebben allemaal een verschillende hoogde, dit zorgt voor speelse tonen in uw interieur. De tafels zijn gemaakt van zwart gekleurd staal wat ze een industriële look geeft. Het blad gemaakt van spiegelglas geeft een stijlvolle en zachte uitstraling. Deze combinatie zorgt ervoor dat de tafels in vrijwel ieder interieur passen. Het spiegelglas heeft een verouderingsproces ondergaan wat een verweerde en eigenzinnige indruk geeft. 

De grote tafel heeft een diameter van 60 centimeter met een hoogte van 57 centimeter. De middelste tafel heeft een diameter van 50 centimeter en een hoogte van 52 centimeter. De kleinste tafel is heeft een diameter van 40 centimeter en een hoogte van 46 centimeter. De gleuf bij de twee grootste tafels in het midden van het frame zorgt ervoor dat u de tafels makkelijk in elkaar kunt schuiven. Dit bespaart natuurlijk een hoop ruimte! Dit zorgt er ook weer voor dat u meer diepgang krijgt in uw interieur. 

Data sheet

Designer
Dawn Sweitzer
Materiaal
Metaal, glas
Diepte (cm)
Zie bovenstaand
Breedte (cm)
Zie bovenstaand
Hoogte (cm)
Zie bovenstaand
Gestoffeerd
Nee
Merk
Notre Monde

Specific References

ean13
656727713534

Shopping Cart

Cart is empty

3

Search

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

No account?
Create one here
4