cart9 0 Winkelwagen
3 Account
Contact
4 Info

Faz daybed - VONDOM

De Faz daybed van VONDOM is ontworpen door de architect Ramón Esteve. De collectie is geïnspireerd op minerale vormen. Voor een mooi effect 's avonds kunt u voor de verlichte versie kiezen.
Color
2,395.80
Old price 2,662.00
Discount -10%
Tax included
Limited Special Offer! Expires in:
Quantity
Levertijd 4-6 weken

VONDOM
View all products of VONDOM

De Faz daybed van VONDOM is ontworpen door de architect Ramón Esteve. De collectie is geïnspireerd op minerale vormen. Voor een mooi effect 's avonds kunt u voor de verlichte versie kiezen. Daarnaast kunt u optioneel kiezen voor een geluidssysteem. Kussens van Zander materiaal zijn inclusief, (zander is een kunstleer dat speciaal ontwikkeld is voor gebruik in de watersport, scheepsbouw, auto- en meubelindustrie.) Daarnaast kunt u nog een pakket van 4 kussens bij bestellen in verschillende kleuren. Het daybed is met draaiend systeem en inclusief wieltjes.

Zonder verlichting:
- Standaard versie (mat) en ice (transparant wit)

RGB LED, Neutraal, witte ICE behuizing met RGB licht. De RGB LED kan op afstand van kleur en lichtsterkte worden veranderd met een bijgeleverde afstandsbediening. Mogelijkheid om de kabel en schakelaar om te wisselen in transparante kabel voor indoor/in je interieur. Let op! Alleen RGB-versie is dus dimbaar. Let op! Niet elke versie is verlicht! Wilt u meer informatie over de meubels van Vondom? Neem dan contact met ons op.

Data sheet

Designer
Ramón Esteve
Materiaal
Polyethyleen
Diepte (cm)
180
Breedte (cm)
140
Hoogte (cm)
140
Gestoffeerd
Ja
Buiten gebruik
Ja
Draaibaar
Ja
Merk
VONDOM

Specific References

Shopping Cart

Cart is empty

3

Search

You can try some popular tags here:
Featured products:

Account

No account?
Create one here
4