Dutchtub Original - Weltevree

Weltevree
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Binnen 14 dagen retourneren
  • Altijd de beste prijs
  • Gespreid & Achteraf betalen
  • Uitstekende klantenservice

De Weltevree Dutchtub Original is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. Floris Schoonderbeek focust zich op praktische designs die gemakkelijk aan te passen zijn aan de omgeving. Daarbij gaat hij uit van de behoeften naar de natuur in stedelijke gebieden. 

Levertijd 1-5 werkdagen

Offerte aanvragen

€ 5.495,00

Betaal in 3 termijnen

Omschrijving

De Weltevree Dutchtub Original is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. Floris Schoonderbeek focust zich op praktische designs die gemakkelijk aan te passen zijn aan de omgeving. Daarbij gaat hij uit van de behoeften naar de natuur in stedelijke gebieden. De Dutchtub, zijn afstudeerproject uit 2002, vormde zijn grote doorbraak en is de perfecte manier om weer contact te maken met de natuur. De tub is niet aangesloten op elektriciteit en weegt slechts 75 kilo, waardoor hij niet gebonden is aan een vaste plaats. U kunt dus op elke gewenste plek met maximaal vier personen van een warm bad genieten. Het buitenbad is houtgestookt en maakt gebruik van natuurlijke warmtecirculatie. Stook een vuurtje in het vuurmandje, dek hem af met de Dutchtub wok en wacht tot het water warm is. Na afloop dekt u het bad af met de bijgeleverde deksel. De tub is gemaakt van polyester, dat ook gebruikt wordt voor boten. Dit duurzame materiaal is bestand tegen extreme weercondities. Elke Dutchtub wordt met de hand gemaakt in Nederland en voorzien van een uniek nummer.

De bijzondere Dutchtub Original is 260 centimeter breed, 170 centimeter diep en 84 centimeter hoog. Hij is verkrijgbaar in vier standaardkleuren: oranje, pebble grijs, pigeon blauw en olive green. Op aanvraag en tegen een meerprijs kunt u een eigen RAL-kleur kiezen. Daarnaast zijn er ook nog allerlei accessoires verkrijgbaar voor de tub die u terug kunt vinden in de gebruiksaanwijzing op onze site. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

De Dutchtub Original is een oer-Hollands product uit de bijzondere collectie van Weltevree. Het Nederlandse designlabel Weltevree werd opgericht door Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff en biedt prachtige meubelen en objecten voor buitengebruik. Unieke producten die mensen verbinden met de natuur. Producten die u gebruikt en het mogelijk maken om de natuur (opnieuw) te verkennen. Door de onafhankelijkheid van de producten gaat u terug naar de basics, maar wel met het nodige comfort.

Aanvullende informatie

Merk: Weltevree

Materiaal: Kunststof

Diepte (cm): 170

Breedte (cm): 260

Hoogte (cm): 84

Buiten gebruik : Ja

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Dutchtub Original - Weltevree

Dutchtub Original - Weltevree

De Weltevree Dutchtub Original is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. Floris Schoonderbeek focust zich op praktische designs die gemakkelijk aan te passen zijn aan de omgeving. Daarbij gaat hij uit van de behoeften naar de natuur in stedelijke gebieden. 

Gratis verzending (NL & BE)
Binnen 14 dagen retourneren
Altijd de beste prijs
Gespreid & Achteraf betalen
Uitstekende klantenservice

Nieuwsbrief

Ontvang direct 10 EUR korting door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief (1x p/m). Bij besteding vanaf 75 EUR.