Dutchtub Wood - Weltevree

Weltevree
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Binnen 14 dagen retourneren
  • Altijd de beste prijs
  • Gespreid & Achteraf betalen
  • Uitstekende klantenservice

De Weltevree Dutchtub Wood is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. De Dutchtub Original uit 2002 ontwierp Floris als afstudeerproject en werd meteen zijn grote doorbraak. Deze Dutchtub Wood is een variant op de originele tub.

Levertijd 1-5 werkdagen

Offerte aanvragen

€ 6.495,00

Betaal in 3 termijnen

Omschrijving

De Weltevree Dutchtub Wood is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. De Dutchtub Original uit 2002 ontwierp Floris als afstudeerproject en werd meteen zijn grote doorbraak. Deze Dutchtub Wood is een variant op de originele tub en biedt het klassieke uiterlijk van een hottub met hetzelfde comfort van de originele tub. Het buitenbad werd oorspronkelijk ontworpen vanuit de behoefte om meer contact te maken met de natuur. Het op hout gestookte bad wordt verwarmd door natuurlijke circulatie en is dus niet aan een plaats gebonden. Bovendien weegt het bad slechts 85 kilo en kunt u dus overal genieten van een heerlijk warm bad. De tub biedt plaats aan vier personen en is gemaakt van duurzaam polyester dat bestand is tegen extreme weercondities. De buitenkant is bekleed met duurzaam Platowood. Stook een vuurtje in het vuurmandje met vuurschild, dek hem af met de Dutchtub wok en wacht tot het water warm is. Na afloop dekt u het bad af met de bijbehorende deksel. 

De bijzondere Weltevree Dutchtub Wood is 234 centimeter breed, 170 centimeter diep en 72 centimeter hoog. De kleur van het hout is Platowood Fraké. Er zijn nog allerlei accessoires verkrijgbaar voor de tub die u terug kunt vinden in de gebruiksaanwijzing op onze site. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder!

De Dutchtub Wood is een oer Hollands product uit de bijzondere collectie van Weltevree. Het Nederlandse designlabel werd opgericht door Floris Schoonderbeek en Dick van Hoff en biedt prachtige meubelen en objecten voor buitengebruik. Unieke producten die mensen verbinden met de natuur. Producten die u gebruikt en het mogelijk maken om de natuur (opnieuw) te verkennen. Door de onafhankelijkheid van de producten gaat u terug naar de basics, maar wel met het nodige comfort.

Aanvullende informatie

Merk: Weltevree

Materiaal: Kunststof

Diepte (cm): 170

Breedte (cm): 234

Hoogte (cm): 72

Buiten gebruik : Ja

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Dutchtub Wood - Weltevree

Dutchtub Wood - Weltevree

De Weltevree Dutchtub Wood is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. De Dutchtub Original uit 2002 ontwierp Floris als afstudeerproject en werd meteen zijn grote doorbraak. Deze Dutchtub Wood is een variant op de originele tub.

Gratis verzending (NL & BE)
Binnen 14 dagen retourneren
Altijd de beste prijs
Gespreid & Achteraf betalen
Uitstekende klantenservice

Nieuwsbrief

Ontvang direct 10 EUR korting door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief (1x p/m). Bij besteding vanaf 75 EUR.