Blackbird TV meubel - Ethnicraft

Ethnicraft
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Binnen 14 dagen retourneren
  • Altijd de beste prijs
  • Gespreid & Achteraf betalen
  • Uitstekende klantenservice

Het Ethnicraft Blackbird TV-meubel is een ontwerp van Alain van Havre. De unieke combinatie van de zwarte omlijsting en de naturel afwerking van de houten deuren en lades is wat direct opvalt aan dit mooie design.

Levertijd 2-3 weken

Offerte aanvragen

€ 1.579,00

Betaal in 3 termijnen

Omschrijving

Het Ethnicraft Blackbird TV-meubel is een ontwerp van Alain van Havre . De unieke combinatie van de zwarte omlijsting en de naturel afwerking van de houten deuren en lades is wat direct opvalt aan dit mooie design. Deze spannende combinatie geeft het meubel een sprekende uitstraling. Het slanke, zwart stalen onderstel zorgt voor een lichte en luchtige uitstraling waardoor het meubel een ruimtelijk gevoel weet op te roepen. Het TV-meubel is onderdeel van de Blackbird-serie. Eén van de mooiste series uit de collectie van Ethnicraft en een vernieuwende lijn binnen het brede aanbod van massief houten meubelen van Ethnicraft. Het Blackbird TV-meubel wordt vervaardigd uit massief eikenhout en is uitgerust met 1 flip-down deur, 1 standaard deur en 2 lades. De open ruimte is perfect voor diverse audio-apparaten of om je mooiste accessoires tentoon te stellen. De afmetingen bedragen 180 centimeter in breedte, 61 centimeter in hoogte en 45 centimeter in diepte. U kunt de serie compleet maken met een opbergkast en een dressoir.

Om het design te beschermen wordt het eikenhout afgewerkt met een olie. Het is raadzaam om na verloop van tijd het meubel opnieuw te behandelen met een hardwaxolie. Deze kunt u direct bij ons bij bestellen. Verwijder vlekken direct met een licht vochtige doek en milde zeep.

Het Blackbird TV-meubel behoort tot de collectie van interieurmerk Ethnicraft. De vruchtbare samenwerking tussen designlabel Ethnicraft en de Belgische designer Alain van Havre heeft al vele design-toppers weten voort te brengen. Samen vullen zij elkaar perfect aan in het gebruik van massief hout als basis en het ontwerpen van design met een tijdloos en duurzaam karakater. ‘Emorationeel’ is de term die Ethnicraft zelf gebruikt voor de bijzonder veelzijdige collectie. Een begrip dat verwijst naar de emotionele én rationele aspecten waar de designs aan te herkennen zijn. Het robuuste, degelijke karakter en de hoogwaardige kwaliteit van de designs vormen samen het rationele aspect, terwijl het massieve hout met zijn nerven en noesten de emotionele kant vertegenwoordigt. Een mooie combinatie!

✓ Slanke maar toch ruimtelijke vormgeving
✓ Onderdeel van de Blackbird-serie
✓ Uitgerust met deuren en laden
✓ Geolied eikenhout
✓ Zwart staal
✓ Afmetingen: b. 180 x h. 61 x d. 45 cm.

Aanvullende informatie

Merk: Ethnicraft

Designer: Alain van Havre

Materiaal: Hout, staal

Diepte (cm): 45

Breedte (cm): 180

Hoogte (cm): 61

Aantal deuren: 2 (waarvan 1 drop-down)

Aantal compartimenten: 1

Aantal lades: 2

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Blackbird TV meubel - Ethnicraft

Blackbird TV meubel - Ethnicraft

Het Ethnicraft Blackbird TV-meubel is een ontwerp van Alain van Havre. De unieke combinatie van de zwarte omlijsting en de naturel afwerking van de houten deuren en lades is wat direct opvalt aan dit mooie design.

Gratis verzending (NL & BE)
Binnen 14 dagen retourneren
Altijd de beste prijs
Gespreid & Achteraf betalen
Uitstekende klantenservice