Compile Kast 3 - Muuto

Muuto
  • Gratis verzending (NL & BE)
  • Binnen 14 dagen retourneren
  • Altijd de beste prijs
  • Gespreid & Achteraf betalen
  • Uitstekende klantenservice

De Compile Kast 3 van Muuto wordt vervaardigd uit zwart, wit of grijs gepoedercoat metaal. De Compile Kast is verkrijgbaar in 8 verschillende configuraties, altijd een passende kast dus!

Levertijd 5-10 werkdagen

Offerte aanvragen

€ 967,50

-10%

€ 1.075,00

Betaal in 3 termijnen

Omschrijving

De Muuto Compile Kast 3 is een ontwerp van Cecilie Manz.

Cecilie Manz heeft sinds 1998 haar eigen designstudio in Kopenhagen. Vanaf die tijd heeft zij zich weten te ontwikkelen tot één van de meest vooraanstaande Deense ontwerpers. Manz heeft haar opleiding tot designer gevolgd aan de Danmarks Designskole in Kopenhagen in 1997, waarbij ze tegelijkertijd aanvullende studies volgde aan de University of Art and Design in Helsinki. Haar werk op het gebied van meubilair, glas, keramiek en verlichting kent internationaal succes en wordt over de gehele wereld tentoongesteld én verkocht. Haar succes wordt onder andere voortgezet bij designmerk Muuto. 

Muuto is jong, vernieuwend en vooruitstrevend. Door het grote succes is Muuto vandaag de dag onmisbaar binnen het Scandinavisch design. Ook internationaal succes kon niet uitbleven dankzij de brede collectie die esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en durf uitstraalt. Het streven naar ontwerpen met artistieke gewaagdheid als gevolg van innovatieve technieken en met verrassende materialen heeft Muuto naar een hoger plan getild. Nieuw perspectief werpen op het bestaande Scandinavische design is hun ambitie. Dat Muuto afgeleid is van het Finse muutos, wat ‘nieuw perspectief’ betekent, is dan ook geen toeval. De allesovertreffende passie voor het ontwerpen en het innovatieve uitgangspunt zijn ook te herkennen in de Compile Kast. Inspiratie voor het ontwerp van deze kast was het alledaagse opruimen. Met als doel een oplossing te vinden voor dit probleem is een kast ontstaan met een ongedwongen Scandinavische levensstijl. Doordat de schappen naar individuele behoeften ingeschoven kunnen worden beschikt te kast over een praktische formatie die één van de vele dagelijkse problemen weet te vergemakkelijken. 

De Compile Kast 3 van Muuto is verkrijgbaar in grijs, wit of zwart gepoedercoat metaal. De kast is daarnaast verkrijgbaar in 8 verschillende configuraties zodat er altijd een passende opbergkast voor uw behoeften is. De breedte van deze kast is 121 centimeter, de hoogte 151 centimeter en de diepte 42 centimeter. 

Aanvullende informatie

Merk: Muuto

Designer: Cecilie Manz

Materiaal: Metaal

Diepte (cm): 42

Breedte (cm): 121

Hoogte (cm): 151

Recensies

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Compile Kast 3 - Muuto

Compile Kast 3 - Muuto

De Compile Kast 3 van Muuto wordt vervaardigd uit zwart, wit of grijs gepoedercoat metaal. De Compile Kast is verkrijgbaar in 8 verschillende configuraties, altijd een passende kast dus!

Gratis verzending (NL & BE)
Binnen 14 dagen retourneren
Altijd de beste prijs
Gespreid & Achteraf betalen
Uitstekende klantenservice

Nieuwsbrief

Ontvang direct 10 EUR korting door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief (1x p/m). Bij besteding vanaf 75 EUR.